lørdag den 16. marts 2013

Fredsmarch i Skovlunde

Jeg var ude og trille med barnevognen i går, og valgte at tilslutte mig det store fremmøde af Skovlunde borgere, som støtter op omkring mindre kriminalitet i Skovlunde.

Vi startede foran Skovlunde Kirke, hvor der blev delt fakler ud og der blev holdt en lille tale. Vi bevægede os derefter mod Blokhaven, hvor borgmesteren holdt en tale og vi sang fællessang. Ovre i det ene hjørne stod nogle af de bandemedlemmer, som laver ballade derude og som sælger hash. De gik over i et andet hjørne og politiet var også hurtigt derhenne og sørgede for, at der ikke kom til at ske noget.
Vi var rigtig mange mennesker - Ekstra Bladet mener et par tusinde - og det tog lang tid at gå fra Blokhaven, gennem centeret og hen til den Blockbuster, som er lukket pga. gentagne trusler mod personalet.
Pizzariaet i centeret har også fået knust flere ruder og der er to-tre butikker der er lukket og nogle holder ophørsudsalg.

Det er noget fis, at banderne skal komme her til Skovlunde og ødelægge den gode stemning. Der er jo ikke rigtig nogle der tør gå ned til stationen alene mere eller i det hele taget bare gå rundt på gaden om aftenen.

Blokhaven , Skovlunde - Borgmesterens tale!