torsdag den 7. juni 2012

Uge 22

Kære Lillepige.

Bevægelse, bevægelse og atter bevægelse.. Den der døgnrytme der, den er vidst ikke helt rettet ind efter din moars ;) Du vækker mig om natten og du giver mine nederste ribben kamp til stregen, hvad skal det ikke ende med! Selv i nat drømte jeg du sparkede konstant, gad vide om du ikke også gjorde det i virkeligheden.
Jeg har prøvet at fange dine små spark på video, og det er lykkedes nogenlunde, men jeg glæder mig til at kunne fange endnu flere ;) Din far skal jo også snart have mærket dig, så kan du ikke give ham et ordenligt los næste gang, i stedet for at vende ryggen til?! ;)

I aften skal du med i biografen og se "Snow white and the huntsman", sammen med din moster Julie. Gad godt vide, hvor meget gas du kommer til at give den, hvis der kommer nogle høje lyde - glæder mig!


Så fik vi jo afleveret den skønne Dalmatiner, Stella, retur til hendes forældre ;) Der blev pludselig meget stille herhjemme og det kunne da være meget rart at komme ud og blive luftet igen, må få Kenni til det!


Så kom jeg også igang med at hækle vimpler <3 Måtte selv finde på en opskrift, da jeg ikke var tilfreds med dem jeg fandt på nettet! Dejlig nemt og tager maks. 15 min. pr. stk.





Hvor langt henne: 22+0
Mærket liv? Ja, hver dag!
Køn: Pige
Total vægtforøgelse: 5,5 kg.
Maveomkreds: 96 cm.. Intet sket der, men synes stadig jeg er blevet større, så mon ikke den bare fylder lidt mere forneden lige pludselig?!
Vender navlen ind eller ud? Ingen af delene rigtig :D Kenni sagde han snart kan kalde mig Lotte - sikke en hentydning der vil noget!
Ventetøj? Masser af det ;)
Strækmærker: KEINE!
Symptomer: Kun halsbrand og bækkensmerter, hvis jeg står for meget.. Har stadig lidt plukveer, men jeg kan slet ikke mærke dem mere, kun maven bliver kanonhård!
Opkastninger i alt: 23.. ;)
Søvn: Er meget træt om morgenen og med lidt hovedpine.. Det må gerne blive bedre!
Savn: At kunne spise noget der ikke giver halsbrand - AD!
Sjove madvaner: Har skaffet studenterbrød! - YES..
Hvad giver mig kvalme: Sult!
Glad eller gnaven: Super glad.. Skal bare have tiden til at gå. Tik tak tik tak..
Bedste ting fra denne uge: Loppemarked og nyt pigetøj <3
Glæder mig til: Biograftur i aften og flere spark fra Lillepigen..

4 kommentarer:

  1. Sikke et fedt mave-billede, cool måde at gøre det anerledes på og du er rigtig fin... :0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Maria. :) Fik ideen på nettet, og prøver så vidt muligt at gøre det lidt kreativt hver uge!

      Slet
  2. Hvad mon du skal bruge vimplerne til? :D Tak for endnu en hyggelig up-date!
    Nadia

    SvarSlet
    Svar
    1. Altså min svigermor synes det ligner nogle små tangatrusser ;) Jeg har tænkt mig at lave en hel masse vimpler og dekorere hele hytten, så manden til sidst brækker sig over det og endelig går med til at tage opvasken, når jeg ikke gider ;)

      Slet