lørdag den 19. maj 2012

Er utrolig forelsket..

.. i min mave.. <3

Det skete her til morgen! Jeg glæder mig pludselig helt vildt til at skulle have lillepigen i armene og putte omkring hende..

Min lille pige.. Ikke nødvendigvis en prinsesse, da jeg et eller andet sted håber hun kommer til at klatre i træer og engang køre knallert og motorcykel som vi har gjort/gør!
Det er meget underligt, hvis jeg får en rigtig pige-pige-prinsesse.. For jeg er jo selv opvokset med fodbold, rode med mekaniske ting i garagen (med min elskede far), lege i haven med go-kart'en, hjælpe med at slå græsset osv.. Altså jeg har været en rigtig drengepige! Tænk hvis vi får en pige, der hellere vil lege med dukker/dukkehus, vil gå i kjoler og fine laksko - og alt det piger nu laver!? Ikke at jeg ikke selv har gjort det.. Men slet ikke på en rigtig pige-måde synes jeg selv.. ;)

Det er nogle underlige tanker der går gennem hovedet.. For hun skal selvfølgelig være præcis som hun har lyst til! Jeg vil elske hende lige meget hvad.. Men jeg aner jo ikke hvad jeg skal forvente.. For første gang, halvvejs i graviditeten, kan jeg forholde mig til, at der ligger et barn i min mave.. At jeg skal være MOAR! <3 At vi aldrig mere skal være to, men nu skal være en familie og med alt hvad det indebærer..

Jeg glæder mig rigtig meget, men er samtidig lige så skræmt ved tanken.. Det bliver spændende, hvordan det bliver, og jeg ser frem til at gå mod opgaven med positivitet og engagement.. :)