tirsdag den 11. december 2012

Første mødregruppe møde

Det gik rigtig godt til første møde. Vi er 7 mødre og 7 børn. Jeg er den yngste på 26 og den ældste er 39, men på trods af store alders forskelle, klikker vi rigtig godt sammen. :)
Dagen gik med snak om amning, søvn, fødslen og oplevelser om det at blive mor. Vi er 3 førstegangsmødre og 4 andengangsmødre.
Linea skulle også vejes og hun er den tungeste i gruppen på 5300 gram. Hun er ikke den ældste, men var hun født til terminen, var hun og hun havde været 2 måneder i dag.
Jeg kan godt mærke, at der sker nye ting hver dag. Vi har gået og rakt tunge ad hende i små 2 uger nu og for et par dage siden rakte hun tunge ad os og gør det nu i serier ad gange inklusiv en masse pludren. ;)
I går trillede hun også fra maven til ryggen!!! Troede først, at det var tilfældigt, så lagde hende på maven igen og nåede lige at tænde kameraet, så trillede hun til modsatte side - fik det lige akkurat på video. :D
Og sidst; hun lå i dag på puslepladsen og pludselig stirrede hun intenst på sin højre hånd, men det blev ikke til mere - spændende <3
- Og så har farmor Susanne syet en gammel nissehue mindre og den måtte vi lige indvi i dag. Den er lavet, så hun også burde kunne passe den til næste år!